ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
2015-11-09 13:11

- ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ
- ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΩΝ
- ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ 1,5 ΜΕ 2 ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
- ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
- ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
- ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΓΕΥΜΑ
- ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ (για να μην μένει άδειο το στομάχι για πολύ ώρα) 5-6 ΓΕΥΜΑΤΑ
- ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
- ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ
- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΛΑΤΙΟΥ
- ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ (ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
- Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ
ΠΡΩΙΝΟ
5κ.σ δημητριακά ολικής αλέσεως με γάλα 1,5% λιπαρά
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
1 μπάρα δημητριακών και 1 ποτήρι φυσικό χυμό
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 στήθος κοτόπουλο ψητό με μυρωδικά και 1κ.σ ελαιόλαδο
1 μερίδα ψητά ή βραστά λαχανικά με 1κ.γ ελαιόλαδο (ωμό)
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως ή 2 φρυγανιές ολικής αλέσεως
Σαλάτα εποχής με 1,5κ.σ ελαιόλαδο
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
1-2 φρούτα εποχής
ΒΡΑΔΙΝΟ
Τοστ με ψωμί ολικής αλέσεως , 1 φέτα κασέρι με χαμηλά λιπαρά και μία φέτα γαλοπούλα βραστή
Σαλάτα εποχής με 1,5κ.γ ελαιόλαδο