Κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκάλι

2015-10-02 11:01

ΥΛΙΚΑ ( 4 άτομα)

4 κομμάτια κοτόπουλο

2 πορτοκάλια

1 κρεμμύδι

2 κ.σ λάδι

αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο


Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το κοτόπουλο, τσιγαρίζουμε ελαφρά τα κρεμμύδια και πριν αυτά πάρουν χρώμα τοποθετούμε πάνω τους το κοτόπουλο, ώστε να ψηθεί με τα υγρά τους. Ρίχνουμε αλάτι / πιπέρι και πασπαλίζουμε με δεντρολίβανο. Στη συνέχεια, κόβουμε μισό πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και στίβουμε τα υπόλοιπα. Περιχύνουμε με τον χυμό τους το κοτόπουλο και το αφήνουμε να σιγοβράσει. Τέλος, λίγο πριν είναι έτοιμο προσθέτουμε τις φέτες από το πορτοκάλι. Μπορείτε να το σερβίρετε με βραστά λαχανικά.

Θερμίδες ανά μερίδα : 251 kcal