Γρήγορη και εύκολη σπιτική λεμονάδα

2015-09-18 09:55

ΥΛΙΚΑ

1 λίτρο φρέσκο χυμό λεμονιού

1 κιλό ζάχαρη

Ξύσμα από 3 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στύβουμε τα λεμόνια μας και βάζουμε τον χυμό σε μία κατσαρόλα προσθέτοντας την ζάχαρη και το ξύσμα.

Το βάζουμε στο μάτι της κουζίνας σε χαμηλή φωτιά να μην βράσει και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Το κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.

Όταν κρυώσει το σουρώνουμε δύο φορές και το βάζουμε σε μπουκάλια στο ψυγείο.

Σερβίρουμε σε ποτήρι βάζοντας δύο τρία δάκτυλα χυμό και παγωμένο νερό παγάκια και δύο φύλλα δυόσμο.